Projectiebespreking

Projectiebespreking

Voor de projectiebespreking, digitaal via de beamer,  mag ieder lid 5 foto’s sturen naar fcperspectief@gmail.com onder vermelding van werk voor projectiebespreking.

Deze foto’s moeten uiterlijk de zondag vóór de betreffende clubavond ingezonden worden ivm de voorbereidingstijd  door de fotobesprekers. Deze zijn leden die het liefst de cursus fotobespreken gedaan hebben of affiniteit hebben met het bespreken ervan.  We proberen hierbij te rouleren. Mocht je werk nog niet aan de beurt komen bewaren we het voor een volgende avond.

Per avond waarop deze beelden besproken worden, kiezen de besprekers uit de foto’s van de besproken leden 1 kandidaatfoto van de avond. Aan het eind van de avond stemmen de medeleden wie de foto van de avond is geworden.

Foto’s Marjon

Winnaar
Kandidaatfoto van de avond
4-3-21

Foto’s Erick

Kandidaatfoto van de avond
4-3-21

Foto’s HesterHester had bovenstaande serie van 5 foto’s ingestuurd met als titel:
“Wij zijn tegen”
Ook had zij de rest van haar foto’s die ze op die dag gemaakt had meegestuurd. De besprekers van deze serie vonden de onderstaande serie beter bij de titel passen.

kandidaatfoto van de avond
4-3-21

Zodra het weer mogelijk is om met meer leden bij elkaar te komen in de Zoutkeet zullen we deze digitale besprekingen afwisselen met tafelavonden waarop prints meegenomen worden. Per tafel worden de foto’s  besproken in groepjes en later  centraal een aantal  foto’s naar keuze voor de groep. Doel is te komen tot selectie, verbetering of wat de maker dan ook graag wil bereiken.